• Новинка
Avazano Разкриващ пол Фон Син и розов балон Разкриващ Пол Украса за партита Зелените Цветя Той или Тя Поставя на Пода Фон за снимки на парти (7x5 фута)

Avazano Разкриващ пол Фон Син и розов балон Разкриващ Пол Украса за партита Зелените Цветя Той или Тя Поставя

BGN 8.53

Сума
На склад

Така че, ако не мога да се съглася, моля, кликнете два пъти помислете, преди да купите.Размери и опаковка : 7x5 фута (ширина 210 см х височина 150 см.За облекчаване на транспорт и опаковка, стоката се изпраща в сгънат вид.Приложимо причина : Декорации на тема балон, разкрива пол, украса за партита, разкрива пол, вечерни украса за подпори, за фотосесия. В същото време, поради това, че нашият фон и да е материали или графични мастило се предлагат в различни партии, фон при печат ще има много малка разлика. Той е идеален за всяка професионална или лична фотография.Характеристики : 1) Оригинален дизайн : Всеки фон е уникален, разработена от професионален дизайнер себе си. 2) Потребителското обслужване : Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени), моля, свържете се с мен, преди пускането на поръчката. Лесно вешается пряко или естествено. То е ясно и реалистично, стереоощущение силно.2) Основна снимка на продукта е предназначена за демонстрация ефект, поставка за фон в пълен комплект не е включена.Материал : винил плат. Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и реалистично цветен фон. Всички декори ще бъдат изпратени в сгънат вид. 3) Всички компютърни екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета е нормално. Плътно завийте го патрон на 3-4 дни, всичко ще бъде наред. Компютърните екрани се различават цветокоррекцией, незначителна разлика в цвета - това е нормално.Топли съвети : 1) Премахване на гънки : ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не сухо гладене и най-добре е да проправи слой плат по средата, за да не навреди на изображение.Тогава тя отново ще се превърне в гладка.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Коледен Фон, Украса за Весело Коледно парти, коледа, Коледни Фото-Банери, Табели, на Фона на Коледно снимки,

Банер весела Коледа : доставя се с 1 бр коледен фон за снимки заедно с 20метрова окачен на въжето, лесно по�

BGN 4.26

8x6ft Булчински Душ, Голям Сватбен Цветя Стенен Фон, Разпечатки от КОМПЮТРИ, Бяла и Зелена Глициния, Рози, Десерт

Този цветен фон широко се използва за сватби, много клиенти искат да са на фона със собствените им имена

BGN 0.00

Моксиковые направления или мигли, Карнавалните фон, Блестящ розов и син фон за снимки на момчета или Момичета,

На този фон за парти ще се превърне в чудесно допълнение към тематични парти "Разкриване на пода", страхо

BGN 26.66

LFEEY 7x5ft Залез Гърция Партенона Снимка за Фон в Историческа Сграда с Известния Дворец на Древна Атина Храм

Размер : 7 х 5 метра (Ш x В) / 2,2 x 1,5 M (Ш x В).Фонове LFEEY сгъваеми, лесно да ги носите със себе си;.Изработен от ви�

BGN 34.88