• Новинка
iCoverCase Предназначен за Samsung Galaxy Case Fold (2019) Чанта-портфейл, чанта за носене от естествена кожа с отделения за карти, поставка с панти капак (червен)

iCoverCase Предназначен за Samsung Galaxy Case Fold (2019) Чанта-портфейл, чанта за носене от естествена кожа

BGN 0.00

Сума
На склад

【Естествена кожа】 : Удобен дизайн на допир, елегантни и класически текстура.Отличен процеса на шиене съчетава в себе си високо качество на кожата, нежна и красива. 【Многофункционалност】 : Чанта-портфейл е оборудван с отделения за карти за поставяне на карти и на малка сума пари.Има функция поставка за гледане на видео. 【Точен разрез】 : Точни деколтета осигуряват по-лесен достъп до всички пристанища, всички бутони, датчикам, четири високоговорителя и камерата на вашия телефон. 【Функция поставка за крака】 : Поставка за високоговорител ви позволява да се насладите на гледане, за адаптиране на различни ъгли. 【Защита на 360 градуса】 : Този калъф осигурява пълна защита на вашия телефон, която може да затворите всички ъгли, като защитава вашия телефон от износване и драскотини.Чанта-портфейл от естествена кожа i Cover Case Добра изработка на производство : най-високо качество.Изработен от телешка кожа.Многофункционален дизайн.Красив и траен.Каишка за ръка го прави лесно за носене калъф.Различни цветове : различни цветове по ваш избор.Инструкции за грижа : 1. Да се пази от мазна кал, киселини и други химически вещества 2. Редовната употреба може да удължи живота му, докато малко използване ще го направи уязвим 3. Леко избършете кожени изделия тънка кърпа, когато на нея има вода 4. Не оставяйте кожени изделия под жаркото слънце в продължение на дълго време на Помещение включва : калъф-портфейл - 1 бр.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Дизайн на своята практика за главата Официално Лицензиран Haroulita green potion Небесната Tattoo Кожен Калъф-Книжка-джобен

превключвате между няколко чехлами е толкова просто, като се променят в любимата си фланелка!Дизайн на �

BGN 12.24

Misscase е Съвместим с iPhone 13 Чанта-портфейл 2021, Мултифункционален калъф-портфейл, Сменяем Магнитен калъф-джобен

Каишка осигурява удобство и бърз и лесен достъп до него за употреба навсякъде 【Подвижна портфейл и кал�

BGN 12.79