• Новинка
JMETRIE Окото Прежди Еднократна Маска за Лице за Деца, Калъф за лице с Пеперуда, Дишаща Удобна Маска за Малки Момчета и Момичета на 50 бр.

JMETRIE Окото Прежди Еднократна Маска за Лице за Деца, Калъф за лице с Пеперуда, Дишаща Удобна Маска за Малки

BGN 0.00

Сума
На склад

Те са дишащи и модерен и може да се използва широко за работното място, на обществени места, в обществения транспорт, навигация и т.Много безопасно за вас и вашите близки., който ви харесват стоки може да намерите в нашия магазин. У нас има много маски, подходящи за различни случаи и хора.Достатъчно разтеглив, заушники са предназначени за това, за да не натягивать малки уши, като премахва натиска върху ушите за максимален комфорт.Модерен и стилен дизайн : Леки и здрави материали с цифри, които ние използваме, пропускат въздуха и са подходящи за ежедневна употреба.Еластичната закопчалката. ♛ Гаранция : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашата маска за лице, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема си и да ви осигури възможно най-доброто изживяване от пазаруването. ♛ Материал : маски за Еднократна употреба, 3 слой от материал, благоприятен за кожа, която е мека и удобна, дишаща материя е по-удобно за всички в чорап.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ♛ Бърза доставка : Нашата маска обикновено пристига около 7-15 работни дни!Най-добрият избор за вас.Носенето на маски е най - добрата защита, когато пътувате в претъпкан летища, автобусни терминали, търговски центрове, вечеринкам и натоварените градски улици.Имаме всички видове маски : маска за лице с кристали, коледна маска за лице, маска на ужасите, маска за лице за Хелоуин, коприна маска за лице, маска за лице за еднократна употреба, за еднократна употреба маска за лице, детска маска за лице, модни маски за лице за жени, забавно маска за лице, цветна маска за лице, маска за лице за Хелоуин за възрастни, дишаща маска за лице, маска за лице почистваща маска, маска за лице с пайети, цветна маска за лице, регулираща маска за лице и т.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват

3дРоза Данита Делимон - Прованс - Франция, Сен-Реми-дьо-Прованс, Гланум, Мавзолея на Юлиев - Маска за лице (fm_248575_3)

Размери (в инчове) : 6,3 Д x 4,0 W ЗАЩИТЕТЕ С КОМФОРТ – лека, дишаща и еластичен материал.Изработен е от 2 слоя �

BGN 41.07

Русия Национален Флаг Европейска Държава Защитна Маска За очи За Сън Мека Нощна Превръзка На Очите Козирка

; Идеална за пътуване, работа, практикуване на йога и т.Характеристика : Добър ефект на оцветяване.Подобр

BGN 0.00

JMETRIE Еднократна Маска за Лице за Деца, Маска с Цветен Принтом, Дишаща Удобна Маска за Деца, Момчета и Момичета,

Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.

BGN 0.00

Емблемата На Американското Магаре Демократ Сън Щит За Очите Мека Нощна Превръзка На Очите На Сивата Чанта За

Размер : Размери на маската за очите : 19,5 х 9,5 см / 7,7 инча х 3,7 инча; дължина на въжето 25,5 см / 10 инча, подход�

BGN 13.86

Слънчевата Светлина Цветя, Слънчогледи Синьо Небе Защита За очите По Време на Сън Мека Нощна Превръзка На Очите

, Подходящи за различни случаи Идеална за пътуване, работа, практикуване на йога и т.Ние сме готови да ви

BGN 0.00