• Новинка
minkissy 3 серии Набиране за грим Домашен Инструмент За смесване на Лицето, за да проверите за Лице Лъжици Купата Инструменти Крем Домакинство с Козметична пръчка Греб?

minkissy 3 серии Набиране за грим Домашен Инструмент За смесване на Лицето, за да проверите за Лице Лъжици Купата

BGN 0.00

Сума
На склад

КУПА ЗА СМЕСВАНЕ - То може да донесе много удобство в работата си, със собствените си ръце.СРЕДСТВО ЗА МАСКИ ЗА ЛИЦЕ са Подходящи за лична домашна или професионална употреба.ЧЕТКА ЗА ГРИМ МАСКИ - Когато този комплект може лесно да се постави в малка косметичку за занимания на закрито и на открито.Инструменти за направата на маски -Дизайн с разумен размер, лесно да се поддържат и използват, са много удобни.КОМПЛЕКТ КУПИЧКИ ЗА лице - Изработен от безопасен материал, много е безопасна за употреба.Осъществяване списък 3 x комплекти инструменти за маски за лице с ръцете си Характеристики - Размер : 14,40 X8,90 X4,20 см / 5,66 X3,50 X1,65 инча комплект купички за лице. - Това може да донесе много удобства на кисточке за маски за лице "Направи си сам". - Цвят : Комплект четки за грим в различни цветове - Гъвкав материал, удобен за пренасяне, вие можете да го използвате по всяко време. - Лесно за носене и употреба, тя може да осигури удобство за вашите четки за маски САМ work Mask. - Благодарение на отлична консистенция, той може да бъде продължителен в продължение на дълго време, без да бъдат лесно повредени инструменти за маски и САМ. - Еластичен и удобен, с мека консистенция, той е много подходящ за приготвяне на маски за лице, лицето лъжица. - Материал : Полипропилен купата за маски.Описание на продукта Средства за маски за лице С лека текстура и умерен обем, това е набор от отлични средства за приготвяне на маски със собствените си ръце и да ги използват. купа за смесване - това е комплект за смесване на маски със собствените си ръце, състоящ се купи за маски, четка и лъжици.Инструменти за направата на маски са Изработени от материал, той притежава отлична устойчивост и може да продължи дълго време.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Линия във формата на Сърце За сън на Ден, Свети Валентин, Защитната Маска За Очите, Мека Нощна Превръзка На

Материал : Полиестер памук.; Идеална за пътуване, работа, практикуване на йога и т.Класификация : Маска за

BGN 13.86

Емблемата На Американското Магаре Демократ Сън Щит За Очите Мека Нощна Превръзка На Очите На Сивата Чанта За

Размер : Размери на маската за очите : 19,5 х 9,5 см / 7,7 инча х 3,7 инча; дължина на въжето 25,5 см / 10 инча, подход�

BGN 13.86