• Новинка
Честит Детелина Шнола За Коса Нокът В Деня на Св. Патрик Родословни Зелен Блестящ Детелина Шапки Пайети Алигатор Пеперуда Фиби За Коса Ирландски Ден Превръзка на Г?

Честит Детелина Шнола За Коса Нокът В Деня на Св. Патрик Родословни Зелен Блестящ Детелина Шапки Пайети Алигатор

BGN 5.17

Сума
На склад

Патрик, Деня на благодарността и Нова година Характеристики : 1. [Изискан дизайн] Шнола за коса "детелина" е украсена с мотиви от зелен детелина, класическата тема на Деня на Св. При ръчно измерване се допуска малка грешка в размера. могат да бъдат идеално се комбинира с тази заколкой за коса, идеално се вписват във вашия живот.Като подарък за жените ден, Ден на майката, рожден Ден, Коледа, Деня на Св. Той може идеално да се обърне на жените с гъста или тънка коса. Той се отнася до много универсално стил и е подходяща за различни стилове на дейности и други тематични партита. Патрик, но и за различни стилове на дейности и други тематични партита, като рождени дни, коледни партита, костюми за Хелоуин, Деня на благодарността, коледа, коледни партита, cosplay-партита и т.Това е още по-добри и удобни в чорап прости и трайни модели.Как се прилага : 1.[Материал на продукт], Можете да да получите няколко заколок за коса с различен цвят и стил, ние използваме висококачествен текстилен материал, нашите фиби за коса са изработени от плат в голям рубчик, пайети и метални щипки "крокодил", може здраво задържане на косата, леки и издръжливи, удобни в чорап, меки и трайни, могат да се използват в продължение на дълго време.Забележка : 1. Лесно и удобно за носене, той е мек и здрав за по-дълга употреба. В него ще изглеждате елегантни и уникални.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват

24 бр. Щипки за Коса, Щипки Сладък с цветя и Мини Щипки за коса-Нокти за Коса, Малки Щипки за Гъста Коса, Аксесоари-Нокти

? Трайност и здравина : Тези мини щипки за коса с красиви цветя, изработени от висококачествен акрил и пр�

BGN 0.00

50шт 4.1 cm Метални Щипки за Коса от кожа на Алигатор, Щипки за коса маша за коса с Един Зубцом, Фиби, във формата

Параметри : Материал : метал Цвят : цвят на дъгата Размер : 4.Широко приложение : Метални скоби за коса от к�

BGN 5.32

2 ОПАКОВКИ Елегантен папийонка, Кавайные Щипки За Коса, Метални Тъпи Шипове, Японски Щипки за Коса, Аксесоари

【ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】 Вие ще получите 2 аксесоар за коса в японски стил 2 цвята 【Елегантен стил, подчертават

BGN 0.00

BYBYCD Коледна Шнола За Коса, Шнола за коса на Дядо Коледа Шапки с участието на Лосове, Коледна Украса, Подаръци

Вид на продукта : Коледна шнола за коса Материал : смола.Цвят : многоцветен Размер : 7 виж комплектът включ

BGN 0.00