• Новинка
N/A Сладък Калъф за Обектив, Пътни Точки, Кутия за лещи за Унисекс Комплект за грижа за очите, Държач, Контейнер, Поддръжка, Красив подарък (Размер: 1 комплект)

N/A Сладък Калъф за Обектив, Пътни Точки, Кутия за лещи за Унисекс Комплект за грижа за очите, Държач, Контейнер,

BGN 0.00

Сума
На склад

Красив, модерен и икономичен продукт в подарък。.Добра защита на вашите оптични точки. с Малки размери и удобна переноска. скоростната-компаньон за контактни лещи., противоударная, водоустойчив, лека, преносима, здрава за спорт на открито.Красив, модерен и икономичен продукт като подарък.。 Добра защита на вашите оптични точки.。 Малки размери и удобна за переноске кутия-компаньон за контактни лещи, противоударная, водоустойчив, лека, преносима, устойчива за спорт на открито.。★ Инструкция за употреба : 1. Моля, изплакнете двойна кутия чиста вода преди и след употреба, не ошпаривайте и не се накисва във вряща воде2. След като двойна кутия ще бъде изпълнен слой консервирующего разтвор, премахване на обектива (моля, обърнете внимание, че леща се поставя в кутията, не поставяйте го в двойна кутия (край на кутията), за да Затегнете капака на кутията.★Забележки : 1. Решение за грижа не може да се измие почистващи препарати, сапун и т.н. 2. Този продукт е съвместим с всички марки продукти за грижа.3. Офталмолози препоръчват замяна на този продукт след 3 месеца употреба-times Cute триизмерна украса За жените и за мъжете калъфи-слипоны Glasse решетеста ослепителен калъф за очила, преносим защитен калъф за очила с унисекс.. Мъжете Демонстрират Слънчеви очила от няколко кутии за колекция от бижута.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват

Дизайн на своята практика за главата Официално Лицензиран Legends of Tomorrow Sara Ланс Graphics Кожен Калъф-книжка-джобен

Разработен за съвременния начин на живот.Идеален за гледане на филми.Този калъф за глава, предназначени

BGN 20.24

ZHOGTNEG за iPad Mini 6-то поколение 8,3-инчов калъф за деца с Притежател на Молив, Въртяща се Поставка за ръце/пагон,

Тази хибридна обвивка е специално разработен за Apple ipad mini 6то поколение 2021 година на издаване.Стилен вън�

BGN 0.00

Пътен Комплект за Носене на Контактни Лещи Naughty Shark, Преносима Контактна Кутия с Огледални Пинцетами, Бутилка

Материал Пинов корпус е изработен от екологично чиста пластмаса.Той е красив на вид, с малки размери и е

BGN 0.00